Je kent vast dierendag, maar wist je dat er nog veel meer bijzondere dagen zijn als thema voor jouw social media post, nieuwsbrief of evenement? De agrarische inhaakkalender telt meer dan tachtig dagen rond agri, food en communicatie om op in te haken. Helemaal gratis te downloaden!

Relevant en boeiend blijven

Inspiratie voor jouw contentkalender

De agrarische inhaakkalender helpt jou met het plannen van boeiende en relevante content voor je agrarische doelgroep. Of je nu marketeer bent of gewoon geïnteresseerd bent in de sector, deze kalender biedt inspiratie om je te helpen je contentstrategie te versterken.

Inhaakkalender als hulpmiddel

Hoe gebruik je onze inhaakkalender?

Hoe zet je onze inhaakkalender in als hulpmiddel voor jouw contentkalender? Zorg allereerst voor een ruime planning zodat je de tijd hebt om kwalitatieve posts te maken. Gebruik deze planning als richtlijn, want soms gebeurt er iets onverwachts wat je contentplanning kan beïnvloeden. Door flexibel te blijven zorg je dat je uitingen altijd actueel zijn. Denk bij het maken van je content buiten de kaders en verzin unieke manieren om onderwerpen te benaderen. Gebruik de inhakers als inspiratie en maak de koppeling met jouw bedrijf of product.

Download nu!

Klaar om je contentstrategie naar een hoger niveau te tillen? Download onze agrarische inhaakkalender en laat je inspireren. Toch behoefte aan persoonlijk advies? Laat het ons weten, we gaan graag met je aan de slag!

 

Download hier onze agrarische inhaakkalender

Neem contact met ons op

weten wat wij voor jou kunnen doen?

Bel of mail ons en hopelijk zien we elkaar binnenkort voor een kennismaking. Bij jou, bij ons of online. We denken graag met je mee!

Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren