Sectoren

Thuis in de agribusiness

Als specialist in communicatie en de agrarische sector weten we wat er speelt. Wij spreken de taal van de boer en weten hoe je de ondernemer bereikt.

Veehouderij

De veehouderij is volop in beweging. Mestregels, dierenwelzijn en bioveiligheid vragen de aandacht van de veehouder. Hoe breng je jouw boodschap dan over? Als je weet wat er achter de staldeur gebeurt en de gesprekken aan de keukentafel kent, dan kom je tot een pakkend verhaal en word je gezien.

Akkerbouw

Communicatie voor akkerbouwers is als precisielandbouw. Hoe nauwkeuriger de boodschap aansluit op het akkerbouwbedrijf, hoe meer impact het heeft. Van bodemgezondheid tot kringlooplandbouw. Van zaaien tot oogsten. Van gewasbescherming tot kwaliteitseisen. Voor een geloofwaardig verhaal helpt het dat je zelf bieten en aardappelen teelt.

Groente en fruit

De kwaliteitseisen worden strenger, terwijl de teler die met minder beschikbare middelen moet realiseren. Duurzaam en efficiënt telen vraagt vakmanschap, timing en de juiste keuzes maken. Om die keuzes te kunnen maken kun je hem helpen door op cruciale momenten jouw verhaal te delen.

Gezelschapsdieren

De band die mensen met hun hond of kat hebben is vaak heel intensief. Veel huisdieren zijn onderdeel van het gezin. Ook paardenhouders hebben vaak een sterke emotionele band met hun paard. Dat vraagt om communicatie waaruit je liefde en passie voor huisdieren blijkt. Ook als je een inhoudelijke boodschap over bijvoorbeeld gezondheid of voeding wilt delen.

Agrotechniek

Innovatie begint met nieuwe technologie. In de agrarische sector zijn dat toepassing van GPS, het verzamelen en uitwisselen van data, de inzet van robots en de opkomst van AI. Hoe zorg je dat je doelgroep betrokken blijft bij deze voortdurende ontwikkeling? Wij vertalen de terminologie in gebruikelijke taal en maken de vertaalslag naar het boerenerf.

Onze sectoren

Wij zijn gespecialiseerd in communicatie voor de agribusiness, van veehouderij tot foodprocessing.

In de praktijk zien?

Bekijk onze projecten

Benieuwd naar onze projecten? Neem een kijkje bij onze cases en ontdek hoe we ondernemers bereikten. Van veehouder tot dierenarts.

Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren