Hét bureau voor de landbouw

Expert in agrarische content

Wij zijn een no-nonsense communicatiebureau met passie voor de sector. Onze content raakt de doelgroep, is inhoudelijk sterk en is op de juiste toon. Niet lullen, maar poetsen!

Het beste van twee werelden

Agri en communicatie onder één dak

Met onze wieg op verschillende agrarische bedrijven kennen we de sector door en door. Wat speelt er? Wat zijn de trends en ontwikkelingen? In combinatie met onze kennis van communicatie levert dat ijzersterke agrarische marketing op. Altijd met een scherpe boodschap, pakkend beeld en de juiste media.

Compleet pakket

internationaal netwerk van specialisten

Al jaren maken we voor bedrijven in de agribusiness impactvolle campagnes en sterke content. Je kunt het van A tot Z aan ons overlaten. Van advies tot en met uitvoering. Door ons brede en internationale netwerk van agrarische experts doen we dat voor de Nederlandse en Belgische markt, maar ook voor de rest van Europa en daarbuiten. Met onze kennis van de landbouw en marketingcommunicatie kun je jouw marketing helemaal aan ons overlaten. Oók buiten Nederland en België. Benieuwd naar onze projecten?

Het beste resultaat

vier Simpele stappen voor effectieve communicatie

In vier stappen helpen we jou met het bereiken van je doel. Of je nou een complete online marketingcampagne op wilt zetten of een succesvol beursconcept zoekt. We zetten een stap extra om jou vooruit te helpen.

Stap 1

In gesprek gaan

Een succesvolle samenwerking begint met de juiste verwachtingen. Na jouw eerste mailtje of telefoontje plannen we een meeting in om elkaar te leren kennen. Wat is je uitdaging en hoe kan onze expertise je verder helpen? Samen formuleren we een concrete vraag waar wij mee aan de slag gaan.

Stap 2

Plan maken

Vervolgens maken we een plan over hoe we jouw doel gaan bereiken. In dit plan presenteren we onze ideeën en adviezen. Van knallend concept tot en met een realistische planning. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Stap 3

In actie komen

Als we het eens zijn over het plan en de planning gaan we aan de slag. Marketingconcepten uitwerken, content maken en inplannen van uitingen. Iedereen blij? Dan gaan we live. Ondertussen volgen we nauwkeurig het verloop van de campagne, schaven waar nodig wat bij en houden we je uiteraard op de hoogte.

Stap 4

Resultaten bespreken

Aan het eind van de campagne evalueren we het verloop en vooral ook de resultaten. Je ontvangt een gedetailleerd overzicht van de prestaties en ingezette middelen. Accountability noemen we dat.

Ons team

Strategie & Creatieve concepten

Martin Groot Severt

Strategie & Public Relations

Marga van Haeringen

Content & Projectmanagement

Marije Huitink

Online Marketing & Content

Ellen te Brake

Content & Social Media

Renate Menkveld

Office & DTP

Yvonne de Ruigh

Office & Boekhouding

Miriam Feijer

Kantoorhond

Rix

Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren