Diensten

Online Marketing

Meer traffic genereren naar je website of actiever aanwezig zijn op social media om specifieke agrarische niches te bereiken? Samen zorgen we voor een optimale online marketingstrategie!

Haal meer uit je online middelen

Leads genereren uit online marketing

Door nauw met elkaar samen te werken kunnen we je digitale strategie voortdurend optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat deze perfect aansluit bij de behoeften en doelen van jouw bedrijf. Bijvoorbeeld met het opzetten van effectieve SEO (search engine optimization), online bannercampagne op kanalen van agrarische vakmedia of e-mailstrategie om leads te genereren. Wij staan klaar om samen met jou te werken aan een succesvolle onlinemarketingstrategie.

Optimaliseren van digitale kanalen

Zo nu en dan je digitale kanalen evalueren helpt relevant te blijven voor veehouders, akkerbouwers, tuinders en stakeholders. Of het nu gaat om het personaliseren van nieuwsbrieven of het verbeteren van de betrokkenheid op je website, wij ondersteunen je bij het optimaliseren van al je online kanalen.

Online adverteren

Wil je meer bereik met je online middelen? Dat kan met advertising! Bijvoorbeeld met een effectieve Google Ads campagne. Met SEA, Youtube Ads en Display ads bereik je je doelgroep wanneer ze een antwoord zoeken op een vraag waarvoor jouw product of dienst een oplossing biedt, maar ook op momenten wanneer je doelgroep niet actief zoekt. Met onze ervaring en ons netwerk helpen we je van het begin tot eind!

Met een gerichte online marketingstrategie vergroot je je zichtbaarheid bij potentiële klanten

Digitale campagnes evalueren

Een digitale campagne levert waardevolle data op die gebruikt kan worden om de prestaties van je campagne te analyseren en verbeteren. We helpen je niet alleen met het opzetten van digitale campagnes gericht op spelers in de agrarische ketens, maar ook met het evalueren en optimaliseren van de resultaten. Als je zelf de voortgang van je campagne wilt bijhouden, maken we graag een op maat gemaakt dashboard waarin je zelf alle belangrijke statistieken kunt volgen.

Neem contact met ons op

weten wat wij voor jou kunnen doen?

Bel of mail ons en hopelijk zien we elkaar binnenkort voor een kennismaking. Bij jou, bij ons of online. We denken graag met je mee!

Het beste resultaat

vier Simpele stappen voor effectieve communicatie

In vier stappen helpen we jou met het bereiken van je doel. Of je nou een complete online marketingcampagne op wilt zetten of een succesvol beursconcept zoekt. We zetten een stap extra om jou vooruit te helpen.

Stap 1

In gesprek gaan

Een succesvolle samenwerking begint met de juiste verwachtingen. Na jouw eerste mailtje of telefoontje plannen we een meeting in om elkaar te leren kennen. Wat is je uitdaging en hoe kan onze expertise je verder helpen? Samen formuleren we een concrete vraag waar wij mee aan de slag gaan.

Stap 2

Plan maken

Vervolgens maken we een plan over hoe we jouw doel gaan bereiken. In dit plan presenteren we onze ideeën en adviezen. Van knallend concept tot en met een realistische planning. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Stap 3

In actie komen

Als we het eens zijn over het plan en de planning gaan we aan de slag. Marketingconcepten uitwerken, content maken en inplannen van uitingen. Iedereen blij? Dan gaan we live. Ondertussen volgen we nauwkeurig het verloop van de campagne, schaven waar nodig wat bij en houden we je uiteraard op de hoogte.

Stap 4

Resultaten bespreken

Aan het eind van de campagne evalueren we het verloop en vooral ook de resultaten. Je ontvangt een gedetailleerd overzicht van de prestaties en ingezette middelen. Accountability noemen we dat.

Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren