Diensten

Strategie en Concept

Wij kennen de agrarische sector van binnen en van buiten. Hoe bereik je boeren, tuinders en hun adviseurs en haal je het maximale uit jouw marketing? Wij komen met oplossingen die binnenkomen bij jouw doelgroep en resultaat opleveren!

Effectieve agrimarketing

Jouw bedrijf, product of dienst zichtbaar

Onze passie voor en kennis van de agrarische wereld zetten we in om de zichtbaarheid van jouw bedrijf, product of dienst te vergroten. Van effectieve strategieën tot creatieve campagnes. We spreken de taal van jouw doelgroep, kennen de behoeftes en uitdagingen en helpen je jouw doelen te bereiken.

Marketingstrategieën die werken

Hoe breng je je boodschap over in de agrarische keten? Welke middelen gebruik je om spelers in beweging te krijgen? Wat is jouw verhaal? Wil je eenmalig pieken of een langdurige relatie opbouwen? Afhankelijk van jouw vraag gaan we aan de slag met een effectief plan, komen we met een creatief concept en zorgen we voor een realistische planning en soepele uitrol.

Internationaal netwerk in de agribusiness

Met ons internationale netwerk van partners in de agribusiness zetten we jouw bedrijf, product of dienst op de kaart in agrarisch Europa. Of je nu geïnteresseerd bent in het uitbreiden naar nieuwe markten, het optimaliseren van je internationale aanwezigheid of behoefte hebt aan een mediaplanning voor Europese agrarische vakmedia, wij hebben de middelen en expertise om je te ondersteunen.

We werken regelmatig samen met diverse bureaus in Europa. Allemaal met inhoudelijke agrarische kennis, specialist in hun eigen land. Zo heb je aan één contactpersoon genoeg.

Volledige ondersteuning bij agrimarketing campagnes

Naast plannen en concepten zorgen we ook voor de uitvoering en evaluatie van campagnes voor melkveehouders, varkenshouders, pluimveehouders, akkerbouwers,(glas)tuinders of loonwerkers. In zowel online marketing als offline communicatie en de contentcreatie. Als full-service bureau zijn we jouw rechterhand en spelen we in op je vraag.

Verfrissende oplossingen voor jouw uitdagingen in agrimarketing

Interne marketingafdeling of sparren over jouw vraagstuk? Ook daarin staan we voor je klaar! We kijken graag met je mee en zorgen ervoor dat je met nieuwe inspiratie en inzichten weer volop aan de slag kunt.

Neem contact met ons op

weten wat wij voor jou kunnen doen?

Bel of mail ons en hopelijk zien we elkaar binnenkort voor een kennismaking. Bij jou, bij ons of online. We denken graag met je mee!

Het beste resultaat

vier Simpele stappen voor effectieve communicatie

In vier stappen helpen we jou met het bereiken van je doel. Of je nou een complete online marketingcampagne op wilt zetten of een succesvol beursconcept zoekt. We zetten een stap extra om jou vooruit te helpen.

Stap 1

In gesprek gaan

Een succesvolle samenwerking begint met de juiste verwachtingen. Na jouw eerste mailtje of telefoontje plannen we een meeting in om elkaar te leren kennen. Wat is je uitdaging en hoe kan onze expertise je verder helpen? Samen formuleren we een concrete vraag waar wij mee aan de slag gaan.

Stap 2

Plan maken

Vervolgens maken we een plan over hoe we jouw doel gaan bereiken. In dit plan presenteren we onze ideeën en adviezen. Van knallend concept tot en met een realistische planning. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Stap 3

In actie komen

Als we het eens zijn over het plan en de planning gaan we aan de slag. Marketingconcepten uitwerken, content maken en inplannen van uitingen. Iedereen blij? Dan gaan we live. Ondertussen volgen we nauwkeurig het verloop van de campagne, schaven waar nodig wat bij en houden we je uiteraard op de hoogte.

Stap 4

Resultaten bespreken

Aan het eind van de campagne evalueren we het verloop en vooral ook de resultaten. Je ontvangt een gedetailleerd overzicht van de prestaties en ingezette middelen. Accountability noemen we dat.

Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren