Diensten

Content

Met onze kennis van de land- en tuinbouw én marketingcommunicatie kan je de realisatie van agrarische content helemaal aan ons overlaten. We maken prikkelende content, inhoudelijk en visueel relevant voor agrarische ondernemers, tuinders en hun adviseurs.

Vertrouwen en loyaliteit met krachtige content

Sterke band opbouwen met jouw doelgroep in de agribusiness

Goede content gaat verder dan alleen positieve merkbeleving: je sluit aan bij de behoefte van je agrarische doelgroep, je bouwt aan naamsbekendheid en vertrouwen en versterkt zo de band met jouw doelgroep. Door een boodschap uit te dragen die aansluit bij de behoefte van je doelgroep, positioneer je jezelf als autoriteit in jouw vakgebied en vergroot je de loyaliteit van jouw klanten uit de agri-productieketen. Samen creëren we content die impact heeft en jouw bedrijf laat groeien.

Relevante online en offline content creëren

Online en offline communicatie vullen elkaar aan. Ze dragen dezelfde kernboodschap uit, maar verschillen in uitvoering. Wij zorgen ervoor dat je tekst en beeld perfect aansluiten op de kanalen en middelen die jij wilt inzetten. Of het nu gaat om artikelen, video’s, interviews met gebruikers, adviseurs of opinieleiders, persberichten, social media posts, direct marketing of events.

Complexe boodschappen toegankelijk maken

Bij een complexe boodschap helpt het juiste middel je verhaal goed over te brengen. Met kennis van de agrarische sector en zijn specifieke doelgroepen raken we de juiste snaar. Sluit een video, e-learning, rekentool of webinar het beste aan bij jouw vraag? Wij helpen je graag bij het verhaal, de productie en de uitrol!!

Het veld in om pakkende verhalen op te halen

Soms duiken we de praktijk in voor content passend bij jouw product of dienst. Hoe bevalt jouw product of dienst bij agrarische ondernemers, hun adviseurs of hun toeleveranciers? Of wat gebeurt er allemaal achter de schermen op jouw bedrijf? Beelden en verhalen helpen je doelgroep te binden en overtuigen.

Met een interessante video of informatieve infographic breng je je boodschap krachtig over, waardoor je jouw doelgroep niet alleen bereikt, maar ook betrokken houdt.

Altijd in contact blijven met je doelgroep

Steeds nieuwe content ontwikkelen kan best lastig zijn. Wij helpen je daarbij! Bijvoorbeeld door je social media te onderhouden of periodieke nieuwsbrieven te schrijven. Zo blijf jij in contact met je doelgroep.

Neem contact met ons op

weten wat wij voor jou kunnen doen?

Bel of mail ons en hopelijk zien we elkaar binnenkort voor een kennismaking. Bij jou, bij ons of online. We denken graag met je mee!

Het beste resultaat

vier Simpele stappen voor effectieve communicatie

In vier stappen helpen we jou met het bereiken van je doel. Of je nou een complete online marketingcampagne op wilt zetten of een succesvol beursconcept zoekt. We zetten een stap extra om jou vooruit te helpen.

Stap 1

In gesprek gaan

Een succesvolle samenwerking begint met de juiste verwachtingen. Na jouw eerste mailtje of telefoontje plannen we een meeting in om elkaar te leren kennen. Wat is je uitdaging en hoe kan onze expertise je verder helpen? Samen formuleren we een concrete vraag waar wij mee aan de slag gaan.

Stap 2

Plan maken

Vervolgens maken we een plan over hoe we jouw doel gaan bereiken. In dit plan presenteren we onze ideeën en adviezen. Van knallend concept tot en met een realistische planning. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Stap 3

In actie komen

Als we het eens zijn over het plan en de planning gaan we aan de slag. Marketingconcepten uitwerken, content maken en inplannen van uitingen. Iedereen blij? Dan gaan we live. Ondertussen volgen we nauwkeurig het verloop van de campagne, schaven waar nodig wat bij en houden we je uiteraard op de hoogte.

Stap 4

Resultaten bespreken

Aan het eind van de campagne evalueren we het verloop en vooral ook de resultaten. Je ontvangt een gedetailleerd overzicht van de prestaties en ingezette middelen. Accountability noemen we dat.

Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren