Het agrarische beursseizoen van 2024 is volop gestart. Welke beurzen wil je bezoeken? Wat past er in jouw straatje of wil je juist een kijkje nemen bij een andere sector? Lees snel verder en ontdek welke vier interessante beurzen je niet mag missen!

Laat je inspireren

Waarom een beurs bezoeken?

Het bezoeken van een agrarische beurs brengt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties binnen sector. Daarnaast krijg je op beurzen vaak de kans om producten en diensten via live demonstraties te zien, waardoor je een beter beeld krijgt van de werking en functionaliteit van een product. Interessant voor standhouders om producten van concurrenten in actie te zien en inspirerend voor bezoekers.

Kennis verbreden

Professionele ontwikkeling

Veel beurzen organiseren educatieve sessies, workshops en lezingen die je kennis en vaardigheden verbeteren. De sessies bieden waardevolle informatie en kunnen je helpen je professioneel te ontwikkelen. Ook als je al werkt in de agribusiness interessant om je kennis te verbreden.

4 inspirerende agrarische beurzen

Het land op tijdens DLG Feldtage


De DLG Feldtage is een Duitse vakbeurs voor groenteteelt en akkerbouw, georganiseerd door DLG. Deze beurs is elk jaar op een andere plek in Duitsland, dit jaar relatief dicht bij de Nederlandse grens, namelijk in Erwitte. Naast dat deze outdoor beurs alles heeft wat je bij een beurs mag verwachten, zijn er ook live demonstraties van de nieuwste machines op het land én zijn er proefvelden die nieuwe producten en innovaties demonstreren. Mocht je benieuwd zijn naar de DLG Feldtage, dan is dit jaar een mooie kans!

DLG Feldtage
11-13 juni 2024
Erwitte/Lippstadt (DE)

Naar DLG-Feldtage.de

Netwerken tijdens Dutch Pig & Poultry Expo


De Dutch Pig & Poultry Expo, georganiseerd door Easyfairs, laat je alle ins en outs van de varkens- en pluimveesector zien. Dit jaar is deze jaarlijkse beurs te bezoeken in Hardenberg. De thema’s dit jaar zijn diergezondheid, Smart Animal Farming en de toekomst van de varkens- en pluimveehouderij.

Dutch Pig & Poultry Expo
16-17 oktober 2024
Hardenberg

Naar PorkPoultryExpo.nl

Inspiratie opdoen tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen


Tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen komt, de naam zegt het al, de rundveesector samen om collega’s te ontmoeten en vakkennis op te doen. Deze beurs, georganiseerd door Easyfairs, vindt dit jaar twee keer plaats. In oktober bezoek je de RVM in Hardenberg, een maand later in Gorinchem. Belangrijke thema’s dit jaar zijn de toekomst van de rundveesector, technische innovaties en diergezondheid.

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen
22-24 oktober 2024
Hardenberg
 
26-28 november 2024
Gorinchem

Naar RMV-Nederland.nl

De nieuwste internationale ontwikkelingen tijdens de EuroTier


De EuroTier, georganiseerd door DLG, vindt eens per twee jaar plaats. Je moet er een stukje voor rijden, zo’n 2,5 uur vanaf de grens bij Enschede, maar met 22 hallen groot is deze beurs zeker de moeite waard. Alle sectoren komen hier voorbij, van melkvee tot visserij en van fokkerij tot marketing. Uniek voor deze internationale beurs is de live-presentatie van verschillende koeien-, schapen- en geitenrassen. Ook komen hier alle grote internationale namen samen om hun innovaties te laten zien.

EuroTier
12-15 november 2024
Hannover (DE)


Naar EuroTier.com

Neem contact met ons op

weten wat wij voor jou kunnen doen?

Bel of mail ons en hopelijk zien we elkaar binnenkort voor een kennismaking. Bij jou, bij ons of online. We denken graag met je mee!

Cookies! We gebruiken Google Analytics om onze website te analyseren